torsdag 24 september 2009

Familjen samlad i Beijing

Så har då även jag återvänt till Beijing. Flygresan gick via Köpenhamn, eftersom ju SAS inte längre kör rutten Sthlm - Beijing. Planet var helt fullt och personalen frågade om det fanns några frivilliga som kunde tänka sig att fara dagen efter istället, mot en kompensation på 600 eur. Kändes lite lockande att hoppa på, men då mitt bagage innehöll diverse frysta matvaror som då skulle förgås, gick det inte att få till.

På kvällen körde vi det vanlig schemat efter en långflygning; middag på Mare och efter det massage. Skönt!

onsdag 16 september 2009

Numera hemlösa i Stockholm


Tömd lägenhet

Mitt huvudsakliga uppdrag efter det att Nisse for åter till Beijing var att genomföra försäljningen av vår lägenhet i Solna. Det visade sig gå rätt hyggligt, och affären kunde slutföras samma vecka som visningen var. Förhoppningsvis gjorde vi rätt som sålde den nu istället för att behålla den inför hemkomsten. Kändes rätt ok dock; när vi väl kommer tillbaka till Stockholm känns det rätt att börja på ny kula istället för att komma åter exakt där vi började innan Kinaäventyret.

torsdag 10 september 2009

Golf på hemmaplan


Hela damkommittén på Mälarö GK samlad (jag är
med på distans)


Lisan och jag innan tävlingsstarten

Under tiden i Sverige passade vi på att spela en hel del golf. Det hela är oerhört mycket enklare än i Kina; man går bara ut och spelar och slipper caddies samt diverse förmaningen om vad man får och inte får göra.

Efter det att Nisse farit har jag spelat flera gånger med mina kompisar från hemmaklubben Mälarö. Kul att träffa dem och jag ser redan fram emot nästa års säsong när jag förhoppningsvis kan vara med och spela där igen.

söndag 6 september 2009

Lördag i Stockholm


Vespakaos

Lördagen inleddes med ett träningspass; pump på Sturebadet Haga. Eftersom jag inte kört pump på mkt länge, lär det bli rejäl träningsvärk de närmaste dagarna. Bara att bita ihop. Efter träningen for jag och Rita till Västermalmsgallerian och åt lunch. Medan vi satt och åt dök det plötsligt upp en hel hop med vespa-åkare utanför. Såg rätt rart ut.