lördag 4 december 2010

Säkert eller snarare osäkert


Annika Norlin in action

Igår var det konsertdags; Säkert aka Annika Norlin spelade på Kägelbanan vid Mosebacke. Biljetter var införskaffade i god tid och notering gjord i kalendern. Det som man dock inte råder över är ju vädret och som bekant har det ju varit snökaos senast veckan. Att Nisses flight från Lund på fredag eftermiddag skulle strula kändes därför inte helt oväntat.

Hans flyg skulle gå vid 18-tiden, men blev pga snön fördröjd till 19. Han skulle därmed hinna till konserten om han tog taxi direkt dit. När flyget väl taxat ut på banan så var det dock något tekniskt fel på planet och man måste återvända för att byta någon pryl - ytterligare en timme försvann och därmed även Nisses chanser att hinna till konserten. Han satsade dock friskt när han väl var framme och lyckades precis hinna se det sista extranumret. Snopet men inget att göra åt.

Kan konstatera att Nisse + Säkert = Osäkert. När hon uppträdde i Beijing våren 2008 lyckades han inte heller infinna sig pga flygresa. För att göra ironin fullständig så spelade hon på torsdagen i just Lund, fast det visste inte Nisse.

Hur var då konserten? Mycket bra förstås - jag tycker Annika Norlin tillhör de bättre kvinnliga artisterna vi har i dagsläget.

2 kommentarer:

Mats Lundgren sa...

Kul att få se henna live igen. Minns fortfarande konserten i Peking!

Monika sa...

Yup den var riktigt bra!