onsdag 3 februari 2010

Åter i Beijing

Så är vi då tillbaka i Beijing igen. Nisse och jag möttes på Kastrup, och tog tåget in till Köpenhamn och gick runt där några timmar innan flyget till BJ gick vid niotiden. Testade sen ett nytt upplägg med skaldjursmiddag på flygplatsen innan avfärd, vilket klart kan rekommenderas istället för att äta den trista flygplansmaten. SAS serverade förresten köttbullar och pulvermos till middag - det märks onekligen att bolaget försöker kapa sina kostnader. Sov riktigt bra på planet, vilket kan ha berott på vinet vi druckit eller kanske på de blå små pillren vi tog som köpts i Thailand; kvittar vilket, bara det funkar.

Vid ankomsten till BJ vid 13-tiden var det till vår förvåning långa köer vid passkontrollen; första gången vi upplevt detta i terminal 3. Fast å andra sidan slapp vi sen vänta på bagaget, så det spelade ingen roll.

När vi kommit hem tog Nisse en snabb dusch innan han for till kontoret. Själv lyckades jag med vissa besvär hålla mig vaken till kvällens träningspass på gymmet. Vi beställde middag från indiern och däckade sen fullständigt. Rätt skönt att vara hemma igen trots allt.

Inga kommentarer: