fredag 28 maj 2010

Fredagen


Tävlingsinbjudan


The Swinging Sisters: Triinu, Gaby, Anna och Monika


BMW sponsrade ett HIO-pris; ingen lyckades dock


Lite piffning inför middagen

Och så var det ännu mera golf... Måste nog åka hem och vila upp mig lite snart. Idag var det Capital clubs stora turnering, där segrande laget vann en resa till USA, inklusive uppehälle och spel i en turnering där. Vårt lag var dock bara med som utfyllnad, för det var bara de personer som var medlemmar i Capital Club (ung som Rotary) som kunde vinna de finaste priserna.

Kul var det i alla fall, och vårt lag - Swinging Sisters - lyckades någorlunda och gick runt på ett slag över par och vann därmed damkampen. Middag och prisutdelning på Huatang efteråt och jag anlände hem vid 9-tiden.

Nisse tillbringade några timmar på banken. Han försökte avsluta våra konton och föra över pengarna till Sverige. Naturligtvis ett mycket tidskrävande projekt som först inte alls skulle gå, men till slut gick efter mycket om och men.

Imorgon är det äntligen aktivitetsfritt - istället blir det den stora packardagen där vi ska välja vilka grejor som ska vart. Förutom det vi bär med oss själva får vi skicka 100 kg med flygfrakt som tar ca en vecka. Resten av prylarna skickas via båt där är leveranstiden ca 8 veckor. På måndag kommer flyttfirman och då måste vi vara färdigsorterade.

Inga kommentarer: