söndag 30 maj 2010

Söndagen

En lååååång dag! Upp tidigt och packa, packa , packa. Vi har även lyckats lägga in en sista golfrunda idag med BGC. Så här i efterhand var väl det inte så särskilt smart med tanke på allt som måste göras, men ändå skönt att komma ut ett tag. Tyvärr var spelkvalitén inte så lysande för min del, men vi fick i alla fall säga hejdå till alla våra golfvänner. Vi lovar att hålla kontakten och några av dem hoppas vi verkligen att vi träffar igen!

Efter själva rundan blev det avslutningsöl på Pavillion med några av kompisarna vi brukar åka buss till golfbanan med. Utbyte av diverse kontaktinfo även där, och någon lär säkert dyka upp någonstans.

Jag tog även en snabb sväng förbi Yashow för att prova kavajen. Den här gången passar allt perfekt, och jag blir positivt överraskad då det visar sig att alla våra kläder är färdiga att ta med sig. Härligt, då kan vi få med dem i flytten.

Kom tillbaka hem vid 11-tiden varpå packningen pågick till långt fram på natten. Pust - imorgon kommer flyttfirman vid kl. 9!

Inga kommentarer: